Handelsbetingelser

Generel info:

Produkter og tjenester udbydes af Rafnfitness.dk

Kontakt os på kontakt@rafnfitness.dk

Alle korrespondance og opfølgning foregår via email.

Træning er på eget ansvar.

Aflysningspolitik:

‘Aflysning skal med minimum 24 timers varsel, ellers frafalder timen’
‘Du kan aflyse via sms, tlf eller email’

Betaling:

Alle priser er i danske kroner (DDK) incl. moms. Betaling af online kost- og træningsplaner skal ske med Dankort eller Visa/Dankort/mastercard/mobilepay

Betaling af personlige forløb skal ske via Mobilepay eller bankoverførsel inden forløbets start. Kan evt. betales i 3 rater.

Når Rafnfitness.dk har modtaget et beløb fra en kunde via enten mobilepay eller bankoverførsel, betragtes dette som en reel bestilling, hermed gælder vores handelsbetingelser

Sikkerhed:

Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Rafnfitness.dk

Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.

Levering:

Kost- og træningsplaner leveres som pdf fil eller Word Dokument på e-mail. Leveringstiden er omkring 2-3 hverdage. Det er derfor vigtigt, at din e-mail adresse er indtastet korrekt. Du vil ligeledes modtage din kvittering pr. e-mail.

Fortrydelsesret:

Der ydes ikke fortrydelsesret på personlige produkter, som allerede er bestilt.

Licensrettigheder:

Deling og/eller distribuering af .dk’s materialer er ikke tilladt. Handlinger i strid med licensrettighederne vil resultere i retsforfølgelse.

Kost- og/eller træningsplanerne er personlige. Al kopiering, udover til dit private forbrug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at kost- og/eller træningsplanerne ikke videregives til andre brugere.

Billeder og tekst:

Billeder og tekst på Rafnfitness.dk tilhører virksomheden, Rafnfitness.dk Alle billeder og tekst, der er gengivet på Rafnfitness.dk  har Rafnfitness.dk samtlige rettigheder til, herunder ophavsrettighederne. Billeder eller tekst fra Rafnfitness.dk må ikke kopieres, gengives eller lign. uden forudgående skriftlig tilladelse fra os personligt. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende.

Forbehold:

Rafnfitness.dk tages forbehold for trykfejl og prisfejl på alle produkter på hjemmesiden. Ligeledes tages forbehold for fejl og evt. mangler i alle opskrifter på Rafnfitness.dk

Personlige forløb:

Returretten bortfalder ved bestillingsvarer. Afbud til en træningstime eller samtale skal ske senest 24 timer inden, da den ellers vil gå tabt.

Binding:

Et forløb hos mig er altid at minimum 4 måneders varighed med mindre andet er aftalt – dette er for at sikre at vi begge giver forløbet og projektet en ordentlig chance for at vise resultater.